Referanser


    

LKAB Norge AS er et av de norske selskapene i LKAB konsernet. Utskipningshavnen i Narvik har fungert som den viktigste havnen for utskipning av jernmalm fra LKABs gruver siden 1902, og er den nest største havnen i Norge, målt i tonnasje. LKAB Norge AS har ansvar for lagerhåndtering og havneterminalen. Bedriften har 124 ansatte. 

Kontaktperson: Jacob Steinmo, daglig leder


 

 

Evenes kommune med bortimot 1400 innbyggere ligger på nordsiden av Ofotfjorden helt nord i Nordland fylke på grensa til Troms. Stamflyplassen Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes ligger i kommunen med gode forbindelser til resten av landet og verden. Administrasjonssenteret Bogen har rundt 450 innbyggere. Evenes kommune er den største arbeidsgiveren i kommunen. 

 
 

 

Ballangen Energi AS driver produksjon av kraft i tillegg til installasjonsvirksomhet og butikk med sports- og elartikler. Selskapet driver også med fiberutbygging og næringsutvikling generelt i området.  

Kontaktperson: Gunn Samuelsen, HMS-ansvarlig 

 
   

Agenda AS er en moderne attføringsbedrift som ble etablert i 1972. I dag har virksomheten 35 ansatte og ca 200 under arbeidsrettet kvalifisering tilpasset den enkelte. Som attføringsbedrift er den viktigste oppgave å hjelpe alle, som av ulike årsaker står utenfor arbeidslivet, tilbake i jobb.

Kontaktperson: Inis Ivarsson

 
   

HRS Miljø AS driver sin virksomhet innenfor innsamling, transport og sluttbehandling av næringsavfall i de fleste kommuner i Hålogaland, inklusive Lofoten og Vesterålen. HRS Miljø AS er et heleid datterselskap av Hålogaland Resursselskap IKS. Selskapet har hovedkontor i Narvik og avdelingskontor i Harstad. HRS-gruppen har omlag 100 ansatte.

Kontaktperson: Yngve Torbergsen, seniorkonsulent

 
   

Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Selskapet har totalt 900 medarbeidere på 41 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset. Ved avdelingen i Narvik er det 18 medarbeidere fordelt på kundemottak-, verksteds- og delevirksomhet.

Kontaktperson: Frank Nystad, distriktssjef